DAGENS KVINNELIGE FORBILDER I KIRKEMUSIKKEN

Kvinnene inntar stadig flere sentrale posisjoner i kirkemusikken. Her ser du noen av dem.

Les hele saken på: https://musikkultur.no/nyheter/dagens-kvinnelige-forbilder-i-kirkemusikken-6.54.613401.dcdd0921fb

Bildet i 2019: F.v.: Kantor Karin Nelson, kantor Hannah Carding, dirigent Grete Pedersen, biskop i Oslo Kari Veiteberg, Bente Johnsrud, leder for Oslo internasjonale kirkemusikkfestival, kantor Inger-Lise Ulsrud, domkantor i Oslo Vivianne Sydnes, og kantor og initiativtaker Jo Dalene.  Foto: Rune Eriksen

Bildet i 2019: F.v.: Kantor Karin Nelson, kantor Hannah Carding, dirigent Grete Pedersen, biskop i Oslo Kari Veiteberg, Bente Johnsrud, leder for Oslo internasjonale kirkemusikkfestival, kantor Inger-Lise Ulsrud, domkantor i Oslo Vivianne Sydnes, og kantor og initiativtaker Jo Dalene.

Foto: Rune EriksenPetter Sæter Stordahl