Back to All Events

FESTIVALHØYMESSE I GRØNLAND KIRKE

  • Grønland kirke 34 Grønlandsleiret Oslo, Oslo, 0190 Norway (map)
Grønland_kirke.jpg

Søndag 31. mars kl. 11.00


Grønland kirke

FESTIVALHØYMESSE I GRØNLAND KIRKE


Under festivalmessen i Grønland kirke medvirker St. Hallvard-guttene og dirigent Hans Dur Molvik. St. Hallvard-guttene er det eneste guttekoret i Nord-Europa med en stående invitasjon om å synge som liturgisk kor i Peterskirken i Roma, noe koret gjør hvert år. I år synger koret blant annet Missa de Angelis i Peterskirken, samt flere viktige historiske verker fra renessansen og gregorianikken. Under festivalhøymessen vil de bruke Missa de Angelis som liturgisk musikk, i tillegg til noen av de historiske perlene fra Vatikanet og Peterskirken.

Earlier Event: March 31
FESTIVALHØYMESSE ULLERN KIRKE
Later Event: March 31
FESTIVALHØYMESSE I OSLO DOMKIRKE