Back to All Events

KIRKEKAFFE OG FOREDRAG: FOLKS HOLDNINGER TIL KLIMAENDRINGER

  • Oslo domkirke 11 Karl Johans gate Oslo, Oslo, 0154 Norway (map)
Unge stemmer i klima.jpeg

Søndag 31. mars kl.12.45


Oslo domkirkes krypt

Gratis inngang. Kirkekaffe og foredrag
Varighet: ca. 45 minutter

FOLKS HOLDNINGER TIL KLIMAENDRINGER
KIRKEKAFFE OG FOREDRAG
MARIANNE AASEN/CICERO, FOREDRAGSHOLDER

Siden så mange har meldt sin interesse for foredraget Folks holdninger til klimaendringer med Marianne Aasen fra CICERO har vi opprettet en påmeldingsliste for dem som vil være sikre på å få plass. Send en mail til info@kirkemusikkfestivalen.no så skriver vi deg opp


For å oppnå klimamålene må Norge ta i bruk en rekke nye virkemidler som vil påvirke folk i hverdagen. Da er det viktig å forstå hva folk tenker om slike virkemidler og om klimaendringer, og hvordan vi forholder oss til dem. Marianne Aasen skal snakke om hva vi vet om nordmenns adferd, oppfatninger, normer og holdninger som er relevante for utslippskutt og omstilling til et lavutslippssamfunn.

Marianne Aasen, foto CICERO.jpg

Marianne Aasen er forsker ved CICERO Senter for klimaforskning og har en doktorgrad fra Universitetet i Ås. Hun har særlig erfaring med tverrfaglig forskning på omstilling til et lavutslippssamfunn og med problemstillinger knyttet til folks respons på klimaendringer, klimapolitikk og virkemidler. For tiden er hun engasjert i et prosjekt (ACT) som søker å forstå hvordan adferd, normer, kunnskap og virkemidler samspiller over tid. I dette prosjektet utvikles en første database om nordmenns adferd, oppfatninger, normer og holdninger knyttet til utslippskutt og omstilling til et lavutslippssamfunn.

Foto: CICERO