Back to All Events

ÅPEN PRØVE KÖLNER AKADEMIE

  • Oslo domkirke 11 Karl Johans gate Oslo, Oslo, 0154 Norway (map)
KA choir photo.jpeg

Mandag 25. mars kl. 15.00–16.00


Oslo domkirke

Gratis inngang.
Krever påmelding: info(a)kirkemusikkfestivalen.no

ÅPEN PRØVE FOR STUDENTER OG ANDRE INTERESSERTE
KÖLNER AKADEMIE
MICHAEL ALEXANDER WILLENS, DIRIGENT

Gratis inngang. Krever påmelding: info(a)kirkemusikkfestivalen.no


Opplev det tyske tidligmusikkensemblet Die Kölner Akademie og dirigent Michael Alexander Willens under prøvene til konserten med Wolfs pasjonsoratorium.

Die Kölner Akademie.jpg

Kölner Akademie er et kritikerrost tysk tidligmusikkensemble under kunstnerisk ledelse av den amerikanske dirigenten Michael Alexander Willens. Ensemblet fremfører musikk fra 1600-tallet og frem til i dag på originalinstrumenter med verdensledende solister. De mottar strålende kritikker for sine konserter på festivaler og konsertscener i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Midtøsten. Ensemblet har vunnet en rekke priser for sine CD-innspillinger.

Michael Alexander Willens.jpg

Michael Alexander Willens er en amerikansk dirigent. Han er sjefdirigent og kunstnerisk leder for Die Kölner Akademie. Willens har sin utdannelse fra Juilliard School i New York, hvor han studerte direksjon under John Nelson, og senere med dirigentlegende og komponist Leonard Bernstein på Tanglewood. Willens har et bredt repertoar som strekker seg fra barokk til moderne musikk med en spesiell interesse for nyskrevet amerikansk kormusikk.

Later Event: March 25
KÖLNER AKADEMIE